Woodtox er et middel som virker mot mit, morr, blåbukk og stripet borebille

Med Woodtox forebygges sopp og råte samt undertrykkes treborende insekter under et pågående angrep. Videre forhindrer det nye insektangrep. middel mot treborende insekter Profesjonelle skadedyrspesialister og ledende hussoppeksperter anbefaler dette produktet som et alternativ til Mito og Protox.

Produsert i Bergen

Bergensbaserte Rentox har med sin kompetanse på sopp og råteskader utviklet Woodtox, en trebehandling som fungerer godt. Også nordmenn godkjenner dette midlet. I følge offentlige registre har det effekt på treborende insekter, sopp og råte. Disse godkjenningene gjelder ikke alle fond som selges i Norge.

Forskjellige størrelser

På bildet leveres Woodtox i en 1-liters sprayflaske med håndpumpe, 5-liters kanner og 20-liters kanner.

Et treimpregneringsmiddel som kan sprøytes godkjent

For privatpersoner er Woodtox et av få midler som er godkjent for sprøyting på tre, og det er tilstrekkelig med enkelt verneutstyr som vernebriller, pustemaske, gummihansker og hudbeskyttelse.

En av Norges fremste hussoppeksperter slo fast at midlet inneholder spesifikke soppmidler, samt et svært effektivt insektmiddel. Nemlig permetrin. Permetrin kommer i kontakt med insekter, larver og egg gjennom penetrasjon av Woodtox. Et insekt dør når det er i kontakt med dette produktet.

Det virker også over tid, siden middelet trenger godt inn i treverket, så nye angrep vil bli stoppet før de starter. Woodtox er impregnert med Permetrin, som er et sterkt insektmiddel.

Kan overmales. Etter omtrent en time kan du vanligvis male treverket på nytt fordi det trekker godt inn. Den vil fortsette å virke i mange år etter det, og du vil kunne beskytte treverket enda bedre. I tillegg, hvis malingen flasser senere.

Hvor får man kjøpt Woodtox?

Over disk kan du kjøpe Woodtox i mange norske butikker, men nett er det billigste alternativet. Akkurat nå er Skadedyrproffen.no Norges ledende nettforhandler.
enkel beskyttelse for woodtox